Varrónő

ahol a legjobb Varrónő vár téged:-)

2012-08-26

A méretre varrás hozzáértő kezeket igényel

A varrás tudománya ma már nem olyan ismeretanyag, melyet ne sajátíthatna el bárki, hiszen akár autodidakta módon is megtanulható számos olyan trükk, melyek segítségével ruhadarabjait javíthatja, vagy átalakíthatja.

Amennyiben azonban komolyabb munkálatok szükségesek, nem érdemes kockáztatni, hogy esetleg kedvenc ruháját többé ne tudja hordani. Bár a varrás izgalmas lehetőségeket rejt magában, és egy-egy lakástextília megvarrása, beszegése nem okozhat gondot a megvásárolható varrógépeknek köszönhetően, de egy kosztüm, vagy szoknya méretre szabott elkészítésével érdemesebb inkább olyan szakemberhez fordulni, akinek a varrás mindennapjai részét képezi, és olyan tapasztalattal rendelkezik már e területen, mely garantálja a tetszetős végeredményt.

Hogy a méretre varrás valóban olyan ruhadarabbal gazdagítsa gardróbját, mely minden elvárásának megfelel, fontos, hogy a próbák, és a méretvétel során minden elképzelését megossza a varrónővel, aki így személyes igényei alapján készítheti el el azt a ruhát, mely talán gardróbjának kedvenc darabja lesz majd a jövőben. A trendek követése mellett ne feledkezzen meg alkati adottságairól sem, hiszen a siker csak az összképet figyelembe véve lehet teljes.