Varrónő

ahol a legjobb Varrónő vár téged:-)

2012-01-18

Javító, igazító varroda

A varrónő feladata nem csak az újonnan szabott ruha megvarrása, hanem ennél apróbb, ám annál nagyobb figyelmet igénylő munkák elvégzése is. Legyen az javítás, vagy igazítás, egy profi varrónő minden típusú munkát el tud látni.

Ahogyan a mi varrodánk is, bármilyen anyagon képes javítást végezni, bármilyen anyagon képes igazítást végezni. Legyen Önnek egy szűkülő szoknyája, vagy egy bő nadrágja, hozza el hozzánk varrónőink méretre igazítják. Megvásárolt egy készruhát, de otthon derült ki, hogy túl szűk, vagy túl bő? Hozza el szalonunkba, varrónőink a legkisebb munkát is teljes pontossággal, és maximális odafigyeléssel végzik.

Javító, igazító varrodánk minden típusú anyagból készült ruhán képes dolgozni. Legyen akár Önnek egy bő len ingje, amit szűkíteni kellene, legyen akár egy elszakadt farmer nadrágja, amit javítani kellene, legyen akár egy irhakabátja, amit szeretne átalakíttatni. Legyen akár egy szövet szoknyája, amin cipzárt kellene cserélni, legyen akár egy selyem ruhája, aminek a szabásvonalait szeretné felfrissíteni. Legyen Önnek egy öltönye, vagy szmokingja, ha átalakításra, igazításra, vagy javításra szorul, csak jöjjön el hozzánk, és varrónőink mindenben készségesen állnak rendelkezésére.

Vannak olyan ruhajavítási és ruhaigazítási praktikák, amelyeket a varrónők is hosszú évek tapasztalata alatt kísérleteznek ki. Épp ezért ajánlatos, ha a ruha sérülését, vagy igazítását minden esetben profi varrónőre bízzuk!

Látogassa meg szalonunkat, varrónőink készségesen állnak rendelkezésére! Gyorsaság, pontosság, minőség, kedvesség jellemzi szalonunk varrónőit!