Varrónő

ahol a legjobb Varrónő vár téged:-)

2012-01-18

Varrás férfiak részére

Azt gondolnánk, hogy a varrónő csak a női ruhatárat képes kezelni, csak a nők részére készült ruházatot tudja megvarrni. Szerencsére ez nem így van. Egy profi varrónő férfiak részére ugyanolyan minőségben képes ruhát varrni, mint nők részére.

Annak ellenére, hogy a férfi ruhatár sokkal szűkebb körben határolható, mint a női, a felelősség ebben az esetben is legalább ugyanolyan nagy mind a ruhaanyaggal, mind a készülő ruházattal szemben.

Varrás férfiak részére, legyen az alkalmi, ünnepi ruházat, szmoking, frakk, öltöny, legyen az minden napi ruha, egyszerű szövetnadrág, zakó, vagy sportosabb dzseki, nagykabát. Varrás férfiak részére különböző anyagból: szövetek, irha, bőr, kasmír, gyapjú, len, farmer.

Szalonunkban a varrás férfiak részére kifejezetten olyan része szakmánknak, amit mindig határtalan hozzáértéssel végzünk. A különféle ruhaanyagok a varrónő részére maximális szabadságot adnak, ugyanakkor köti őt az ügyfél egyéni elképzelése, vagy a stílus behatárolt szabásvonala, ami mentén dolgozik.

A varrás férfiak részére egy olyan különleges szegmense a varrónő feladatainak, amelyben olykor saját egyéni megérzéseire kell hagyatkozzon, hisz a férfiak olykor nem teljes elképzeléssel jönnek el hozzánk, mint általában női megrendelőink. Így olykor egyszerre teljesítenek varrásban, s egyben a ruha megtervezésében is szervesen részt vesznek.

Talán ez jellemzi legjobban a varrónői szakmát, hogy nem csak a konkrét és egyéni elképzelést valósítják meg, hanem ennél jóval kevesebből is ki tudják hozni a tökéletes ruhát.

Látogassa meg szalonunkat, varrónőink készségesen állnak rendelkezésére! Gyorsaság, pontosság, minőség, kedvesség jellemzi szalonunk varrónőit!