Varrónő

ahol a legjobb Varrónő vár téged:-)

2012-01-18

Varrás nők részére

A varrónőt egy dolog jellemzi, határtalan érzék a ruhaanyag iránt, és kedvesség az ügyfél iránt. E két dolog összessége adja az ügyfélbarát munkavégzést, és a tökéletes, minőségi végeredményt, a csodát: a ruhát.

Varrónőink tudják, hogy a ruha egy nő életében központi szerepet játszik. Akár a munkás hétköznapokban, a délutáni barátnős találkozókon, az esti gyertyafényes vacsorákon, a romantikus randevúkon, az ünnepi alkalmakon, a saját esküvő, mind-mind olyan momentum, ahol a megjelenés a ruha függvénye.

Egy nő csak a megfelelő biztonságot, és magabiztosságot sugárzó ruhában képes igazán nőként viselkedni. Varrás nők részére szolgáltatásunkkal minőségi és tökéletes méretre varrt ruhát készítünk minden kedves ügyfelüknek. Számunkra a méretre varrás nők részére egy olyan feladat, ami mindig újabb kihívásokat rejt magában. Hisz mindenkinek vannak egyedi igényei, mindenkinek vannak saját elképzelései, amit saját ruháján szeretne viszontlátni.

Örömmel jelenthetjük, hogy mind varrónőink szakmai tudása, mind gépi felszereltségünk megfelelő ahhoz, hogy a varrás nők részére messzemenőkig minőségi végeredményű legyen.

Ha szeretné ruhatárát méretre varrott ruhákkal felfrissíteni, keresse varrodánkat bizalommal, varrónőink a méretre varrás mesterei nők részére.

Ha nem csak ruhavarrásra, hanem ruhajavításra is szüksége van, keressen bennünket bátran!

Ha csak ruhaigazítást szeretne végeztetni néhány ruhadarabján, keressen bennünket bizalommal.

Varrónőinkre a szakma iránti elfogultság, rugalmasság, és minőségi munkavégzés jellemző, akkor is, ha készruhát szeretne varratni, akkor is, ha javítást, igazítást végeztetne.

Látogassa meg szalonunkat, varrónőink készségesen állnak rendelkezésére! Gyorsaság, pontosság, minőség, kedvesség jellemzi szalonunk varrónőit!