Varrónő

ahol a legjobb Varrónő vár téged:-)

2012-08-17

Ruhavarrás a trendeknek megfelelően

Mennyire ismeri Ön a divatot? Otthonosan mozog a trendek világában, és mindig tudja, hogy aktuálisan milyen színvilág és szabásvonal hódít a párizsi kifutókon? A divat iránt érdeklődve számos lehetőség áll előttünk, ha szeretnénk a trendek területén tájékozódni. De mi a helyzet a varrodákkal?

Vajon nyomon követik a divat alakulását? Ruhavarrás terén épp olyan fontos ez a téma, mint a plázákban és a ruhaszalonokban. Hiszen hogyan is várhatnánk el varrónőnktől, hogy az aktuális trendeknek megfelelő ruhát készítse el számunkra ruhavarrás során, egyéni elképzeléseink alapján, ha nem ismeri a divatot?

A ruhavarrás megköveteli a trendek ismeretét, hisz laikusként sokszor csak halvány elképzeléseink vannak arról, milyen ruhát is szeretnénk magunkénak tudni. A szakmájához, és a hozzá tartozó háttéranyaghoz értő szakember azonban tanácsaival, és friss információival segítségünkre lehet abban, hogy megszülessen végső elképzelésünk a megrendelni kívántakról. Egy trendi szabásvonal, vagy mintaválasztás nem csak egyedivé teszi az alkotást, hanem a ruhavarrás a divatnak megfelelő végeredménnyel zárul majd. A nagy ruhavarrással foglalkozó cégek tehát erre is odafigyelnek alkalmazottaik kiválasztásánál, mert jól tudjuk, a divat éppen olyan fontos részét képezi az öltözködésnek, mint a kényelem, a praktikusság, a nemiség kifejezése, vagy éppen az alkalomhoz illőség.