Varrónő

ahol a legjobb Varrónő vár téged:-)

2012-09-16

Ruhakészítés kapcsán érdemes varrónőhöz fordulni!

Kedvező áron hozzájutott egy varrógéphez valamelyik hipermarketben, és most nagy tervekkel vág bele a szabás-varrás munkálataiba? Bár tény, hogy bárki által elsajátítható tudásról van szó, de a hosszú évek gyakorlata mindig megmutatkozik a végzett munkán.

Ha egyelőre a használati útmutatás átböngészésénél jár, és eddig még nem igazán próbálkozott varrással, ne rögtön egy méregdrága anyagon kísérletezzen! Ha már van némi rálátása a gép működésére, akkor varrjon párnahuzatokat, szegjen be lakástextileket, de semmiképpen se bőr, vagy organza anyagokat vessen be kezdésnek.

Amennyiben saját ruháit szeretné elkészíteni, szüksége lesz jó sok szabadidőre és kézügyességre, ugyanis a szabás olyan tudást igényel, melyet nem lehet egyik percről a másikra elsajátítani. Ha biztosra szeretne menni, és olyan végeredményt kíván magáénak tudni, mely tökéletesen illik alakjára, érdemesebb inkább szakemberre bízni a feladatot, s a saját gépet megtartani az apróbb javításokra, cipzárcserére, vagy lakástextilekkel, textilállatokkal való kísérletezésre. Ha ideje engedi, olvasson utána, próbálgassa a varrás művészetét, hiszen az alkotni vágyás mindannyiunkban benne él! Első saját készítésű ruhája pedig garantáltan elégedettséggel tölti majd el!