Varrónő

ahol a legjobb Varrónő vár téged:-)

2012-08-07

Férfi divat személyre szabottan

A trendi ruhák és a vonzó megjelenés nem csak a nők számára rendkívül fontos. Manapság egyre többen követik nyomon a férfi divat alakulását az erősebbik nem képviselői közül is.

Nem csak az irodában, vagy a hivatalos megbeszélések alkalmával érdemes odafigyelnie egy férfinek az öltözködésre, bár kétségtelen, hogy ezekben a helyzetekben a megnyerő külső és a férfi divat nyomon követése nagymértékben hozzájárulhatnak a karrier pozitív irányba való mozdulásához. Bár jól tudjuk, hogy nem minden a külső, ám a gyakorlat mégis azt mutatja, hogy az emberek hajlamosak ez alapján meghozni ítéleteiket.

Bár a trendek változásának nyomon követése mellett az is jelentőséggel bír, mennyire passzol egy-egy öltözék viselője személyiségéhez, mégis megvannak minden évszaknak és időszaknak a maga kedvencei férfi divat terén is. A kényelmi szempontok jóval fontosabbak e nem körében, mint a hölgyeknél, de egy pillanatra sem feledkezhetünk meg arról, hogy bizony olykor-olykor a teremtés koronái is rendkívül hiúak.

A férfi divat nyomon követése is természetesen évszak-, és pénztárcafüggő, viszont a méregdrága öltönyöknél és sportos zakóknál némileg több az, ami egy férfi megjelenését ellenállhatatlanná teszi. Nem feledkezhetünk meg a magabiztos fellépésről, mely élettel telivé és megnyerővé teszi a férfi divat által megálmodott darabokat. Igazi siker mind a munka, mind a hölgyek körében csak ezek megfelelő mértékű ötvözésével érhető el.